13 helmikuuta, 2016

Ystävänpäivän lukumaraton 2016 (päivitetty)


Yöpöydän kirjat emännöi järjestyksessä toista Ystävänpäivän lukumaratonia ja ajattelin minäkin kokeilla sellaista. Vielä en ole päättänyt aloitusaikaa, mennee varmaan lähemmäksi keskiyötä, ehkäpä klo 23, sopivasti Flyersin ottelun jälkeen. Tässä ennen varsinaista starttia yritän lukea ja ehkä postatakin yhdestä kirjasta, toisesta ajattelin tehdä ystävänpäiväpostauksen, joten se pitäisi ensin lukea loppuun. Lisäksi kesken on yksi sarjakuvaromaani ja ehkä Sherlock Holmesiakin tulee mukaan. Muuten voisin yrittää ainakin yhden lyhyen kirjan lukea huomenna kokonaan.

Päivitys: koontipostaus

Ennen nukkumaanmenoa lukaisin siis 41 sivua kirjaa Silkkiäispuun alla, vaikka pitikin vielä katsoa dokkaria Intian kauppakomppaniasta, koska se lähti Areenasta.

Klo 15.30 sain luettua kirjan loppuun eli 74 sivua. Seuraavaksi voisin jatkaa sarjakuvaromaania, tai siis elämäkertaa, Kikistä...

Klo 19.40 Olen lukenut Kikiä muutaman kymmentä sivua ja juuri aloitin Sjónin Skugga-Baldurin. Sen varmaan saan tänään luettua, koska sivuja on vain 112.

Klo 0.30 Lukumaraton suunnilleen ohi. Sivuja kertyi sellaiset 544, joista sarjakuvaromaania yli puolet eli 292, ja saldoksi jäi yksi keskeneräinen kirja luettu loppuun, toinen kokokaan, elämäkertasarjakuvaromaani luettu loppuun, tosin lopun elämäkerrat ja muu informaatio jää huomiselle, sekä lisäksi yksi novelli. Varmaan kirjoitan lyhyen koosteen huomenna.

4 kommenttia:

 1. Tsempiä maratonille! Minä aloitan pian oman suoritukseni Takashi Hiraiden suloisella Kissavieraalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa! Kissavieraan ilmestyminen on noteerattu täälläkin, kuten tunnisteesta "kisulit" voi ehkä arvatakin.

   Poista
 2. Lukuintoa! Kiva, kun innostuit mukaan. Minä juuri aloittelin omaa osuuttani, ja yksi kesken ollut kirja tuli jo luettua loppuun (eli kasassa huikeat 40 sivua :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Sen verran tuossa itsekin suunnilleen luin Sivullista, mutta en ajatellut sitä vielä laskea mukaan. Pitää jonkinlaista arviota siitä nyt runoilla... Olen sen verran kaukana tavoitteestani, että ajattelin nyt olevan hetki aikaa ottaa sitä kiinni.

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...